سیستم گیوتینی
پنجره گیوتینی به دلیل شباهت نحوه ی باز و بسته شدن آن ها به تیغه گیوتین اینگونه نامگذاری شده است. عملکرد این نوع پنجره ها شبیه به پنجره کشویی است؛ طراحی پنجره گیوتینی ترکیبی از دو یا چند پنجره کشویی عمودی است که در یک ریل به صورت عمودی بالا و پایین می شوند. برای ساخت این پنجره ها از یراق آلات، پروفیل و شیشه استفاده میشود؛ شیشه ها بیشترین بخش دیداری این پنجره ها را تشکیل می دهند و برای بالا و پایین بردن پنجره ها از جک های تعبیه شده استفاده میشود.
سیستم پنجره برقی گیوتینی ابر پانل های بزرگ شیشه ای هستند و در صورتی که تقسیم بندی شیشه از بالا به پایین باشد قسمت بالایی و میانی روی قسمت پایینی قرار میگیرد و همچون یک جان پناه سبب ایمنی بیشتر و جلوگیری از خطر سقوط میشوند.
البته برای مکان هایی که نیاز به تردد باشد پنجره ها را به گونه ای طراحی می کنند که شیشه ها به صورت دفنی در کف تجمع پیدا کنند. وزن شیشه های متحرک گیوتینی بین ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم در هر متر مربع در هر فلپ است.
ارتفاع پنجره بازشو را میتوان در ارتفاع دلخواه تنظیم کرد و در صورت نیاز میتوان از آن استفاده کرد.
برای ایجاد فضای عایق تر میتوان از شیشه های دو جداره و استفاده از ریل هایی که به عایق مناسب مجهز هستند استفاده کرد.
برای اینکه شیشه های در ابعاد بسیار بزرگ خم نشوند از پروفیل های پشتیبان استفاده میشود.
شیشه هایی که در پنجره های گیوتینی به کار برده میشوند دو یا سه جداره و معمولا شیشه سکوریت هستند، در صورتی که از پنجره های تک جداره استفاده شود ممکن است به دلیل ابعاد بزرگ شیشه ها و و نیروی وزن به سرعت شکسته شوند.
شیشه های متحرک این نوع پنجره ها و سیستم با چسب پلی اورتان مخصوص یکپارچه شده اند.
در پنجره های گیوتینی به دلیل استفاده از زنجیرهای متحرک استحکام و دوام بیشتری نسبت به سیستم های مورد استفاده در سایر شیشه های متحرک دارند.
نحوه باز شدن پنجره های گیوتینی در نوع خود بی نظیر و بسیار جالب است، حرکت یک شیشه به عرض چهار متر آن هم به صورت موتورایز اتفاقی شگرف در صنعت درب و پنجره است؛ موتورهای مورد استفاده در پنجره های گیوتینی از نوع توربولار هستند که توسط شرکت بکر آلمان طراحی شده اند، این موتورها مجهز به چیپ های الکترونیکی هوشمند هستند که قابلیت چک کردن درزبندی و هوابندی لبه پنجره برقی گیوتینی را در هر بار باز و بسته شدن دارند. این موتورها همچنین میتوانند با بررسی وزن شیشه ها در صورتی که سنگینی وزن شیشه ها باعث افت اکسسوری و قطعات شود نقص به وجود آمده را جبران کرده و میتوانند لول مناسب جدید را در حافظه خود آپدیت نمایند.
به عنوان نکته ی اخر باید بگوییم که به کمک رنگ الکترواستاتیک که رنگی بسیار با دوام، ضد خش و مقاوم در برابر رطوبت است تمام پروفیل های آلومینیومی این پنجره ها را رنگ کرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.